Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για τη σειρά The Wheel of Time του Amazon Prime Video

Το Amazon Prime Video αποκάλυψε το teaser trailer της αναμενόμενης νέας σειράς του, The Wheel of Time. Πρόκειται για τη μεταφορά της σειράς μυθιστορημάτων του Robert Jordan, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου. Ο κόσμος της σειράς είναι γεμάτος με μαγεία, όμως αυτή είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών. Το show θα ακολουθήσει την ιστορία της Moiraine, μέλος μιας σκοτεινής και πανίσχυρης γυναικείας οργάνωσης ονόματι Aes Sedai, καθώς ξεκινά ένα ταξίδι μαζί με 5 άνδρες και γυναίκες πιστεύοντας πως ένα από αυτά τα άτομα θα εκπληρώσει την προφητεία που θέλει ένα ιδιαίτερα δυνατό άτομο να έχει την ικανότητα να σώσει τον κόσμο ή να τον καταστρέψει ολοσχερώς.

Στο The Wheel of Time εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, οι Rosamund Pike, Daniel Henney, Álvaro Morte, Sophie Okonedo, Kae Alexander, Madeleine Madden, Zoë Robins, Michael McElhatton, Barney Harris, Marcus Rutherford, Joshua Stradowski, Priyanka Bose, Taylor Napier και Emmanuel Imani. Executive producers είναι οι Rick Selvage και Larry Mondragon της Red Eagle Entertainment, Ted Field και Mike Weber της Radar Pictures, Darren Lemke και Rosamund Pike. Τα πρώτα δύο επεισόδια σκηνοθετήθηκαν από την Uta Briesewitz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*